Dinner Games - Myrder for Dinner

​Praktisk information

10 personer​

2000 personer​

2 timer

Hele landet​

Hvad er Murder for Dinner?

Murder for Dinner er mordmysterie til jeres middag eller fest. Alle gæster har egen rolle og rekvisitter, og er en aktiv del af spillet.

Dinner Games-forløbet:

Murder for Dinner er et spændende mordmysterie tilknyttet jeres middag eller middagsfest. Historien starter med en kort videointroduktion, hvor deltagerne introduceres til historien om industrimagnaten Gustav von Hasselbach’s liv og mystiske død.

Igennem middagen optrevles historien og mysterierne bid for bid, men der er mange falske spor og forvirrende modsætninger. Kun én person er morderen – og denne person sidder med ved bordet. Morderens opgave er at forvirre og aflede al opmærksomhed fra sig selv. Jeres vært og butler leder jer sikkert gennem aftenen suppleret af små videosekvenser med Gustav Von Hasselbach, der spiller en aktiv rolle omkring bordet.

Hvor kan Murder for Dinner afholdes?

Murder for Dinner kræver ikke mere plads end, hvor I alligevel havde påtænkt jer at middagen eller middagsfesten skal afholdes. I skal sidde ved borde og der skal være plads til lærred/skærm. Vi kommer i god tid og gør klar, så I kan nyde middagen. Bon appetit.

​Tilbage til Dinner Games oversigten

​:: ​Se Tema Teambuilding
​:: ​Se Gastro Teambuilding

​:: Se Tablet Teambuilding

​​:: Se Skræddersyet Teambuilding

​​

Modtag tilbud

​Humanic Group

Njalsgade 23C, Islands Brygge

2300 København S

Tlf.: +45 70 22 65 75
E-mail: info@humanicgroup.dk

CVR: 29 44 68 65​​