Job hos Humanic Group

Vi vil være en attraktiv arbejdsplads for både vore nuværende og potentielle medarbejdere. Hos Humanic Group gør vi derfor meget ud af at tilbyde tiltrækkende ansættelsesforhold for gensidigt udbytte for både medarbejdere og virksomheden som helhed. 

Herunder kan du danne dig et overblik over, hvad vi tilbyder vore medarbejdere:

  • Højteknologisk fundament, som letter vore medarbejderes hverdag.
  • En diversificeret medarbejderstab med baggrund fra idræt og sport, friluftsliv, teater, militær, ernæring, økonomi, salg, IT, ingeniør-verdenen og meget mere. Ingen er for stor eller lille til Humanic Group - blot du passer ind i vor kultur og tilgang til liv og job.
  • En stærk iværksætterånd med blandt andet den holdning, at den der kan og vil skal have lov.
  • Vi anerkender og lægger vægt på vigtigheden af sociale aktiviteter, som udmønter sig i mange sociale arrangementer gerne afholdt i samarbejde med vore forskellige samarbejdspartnere.
  • Vi ser os selv som en visionær virksomhed, som konstant søger nye tilgange til vor forretning både mht. vort personale og forretningsstrategi. Denne søgen og proces involveres i høj grad af vore medarbejdere.

Hvis du ønsker at være en del af Humanic Group-teamet er du meget velkommen til at sende en ansøgning med CV til:

Dina Plesner

E-mail: dp@humanicgroup.dk


Alle ansøgninger behandles fortroligt, og videregives derfor ikke til andre parter end dem, der beskæftiger sig med rekruttering i Humanic Group.

Ledige jobs

Instruktør og vært på events - læs mere

​Humanic Group

Njalsgade 23C, Islands Brygge

2300 København S

Tlf.: +45 70 22 65 75
E-mail: info@humanicgroup.dk

CVR: 29 44 68 65​​