Kundereferencer - 3000 succeshistorier... indtil videre

​Siden 2004 har vi tilbudt dansk erhvervsliv medarbejderoplevelser og personaleevents af høj kvalitet. I dag afholder vi mellem 300-400 events årligt, som sikrer, at vi løbende forbedrer os og styrker vores netværk til partnere og leverandører, så vi kan imødekomme vore kunders ønsker, krav og behov.

​Kundeudtalelser:

​​"Når vi holder fester, så er det vigtigt for os, at det ikke kun handler om mad og drikke. Der skal være et indslag, som kan give det ekstra, og gøre festen til en oplevelse ud over det sædvanlige. Her passede jeres teambuilding-aktivitet, Money Talks, rigtig godt. Det var et koncept, hvor alle kunne være med, aktiviteterne var tilpas sjove, og specielt Samarbejdskranen var populær. Festen på Copenhagen Island var fantastisk. Maden var lækker, og vores vegetarer var også tilfredse. Der var en rød tråd gennem hele dagen, og det har været det bedste arrangement hos os i lang tid. I var meget professionelle i hele processen og lyttede til vores behov - jeg kan klart anbefale jer til andre."

Henriette Færge Vinther,

Europæiske ERV

"Teambuilding-konceptet, Money Talks, passede godt til det tema, vi har i virksomheden. Det havde lige det ekstra, som bandt det hele sammen. Alle kunne være med, og folk tog det til sig. Jeg er overrasket over, hvor meget mine kolleger gik op i dagen - især i deres betting og fedteri. Jeres personale var top professionelle med et smil på læben. De supplerede hinanden godt, og havde styr på sagerne. Folk herinde har sagt, at det var det bedste teambuilding, de nogensinde har prøvet."

Julie Bjerg,

Benjamin Media

"Det var nemt at komme I kontakt med jer, hvad enten det var på mail eller telefon. I viste fleksibilitet i forhold til vores ønsker, og jeg vidste, at det ville fungere. History Chase var lige i øjet - både for vores gæster fra udlandet, som kunne få et indblik i Københavns historie, men også for mig, som bor her. Jeres instruktører var smilende og imødekommende, og man følte jo næsten, at man kendte dem. Deres engelske sprogkompetencer var gode, hvilket var vigtigt. Forløbet var bedre udført, end jeg havde troet."

Daniel Fogstrup Grundahl,

Ferring Pharmaceuticals

"Kontakten til jer i planlægningsfasen var både professionel og frisk, og I havde hurtig responstid. Aktiviteterne sammensatte I efter vores behov, og der var noget for enhver smag. Jeres instruktører var søde og velforberedte. I tog hånd om alt, og det gjorde mig tryg som arrangør. Stod det til mig, så vil jeg gerne gentage dagen."

Sidsel Mazanti Mikkelsen,

Arbejdsmarkedsstyrelsen

"Den indledende kontakt oplevede jeg meget professionel. Det var detaljeorienteret, men stadig let overskueligt. Vi fik hurtigt svar på vores spørgsmål, og servicen var god lige fra dag 1. Selve forløbet Team Olympics var sjovt, og i katapulten knækkede vores chef overliggeren på målet i sidste skud. Det var prikken over i'et på en dag, som levede op til vores forventninger."

Birgit B. Hansen,

Rigshospitalet

"Der var stor imødekommenhed overfor vores ønsker til sommerfesten. Aktiviteterne var fantastiske, og netop købmandskabet i Money Talk passede til vores gruppe. Folk havde givet alt, hvad de havde. Jeres personale tog styringen, og det var rart for os arrangører at slippe tøjlerne og være med sammen med vores kolleger. Der var en god kemi mellem os og jer. I var med på vores niveau."

Barbara Helena Tullberg,

Blue Water Shipping

"Den indledende kontakt til jer var uhøjtidelig og meget lige til. Vi skød os hurtigt ind på 3 forslag, og fik valgt Money Talks, der matchede vores målsætning bedst. Opdelingen af hold på dagen gav en fin geografisk fordeling, og I var gode til undervejs at ryste folk sammen. I tog styringen og var gode til at lede "slagets gang". Det gav en anden dimension til dagen at afslutte på Comwell Bella Sky - et lækkert hotel, nok med Københavns bedste udsigt fra Sky Baren. Her fik folk mulighed for at tale med hinanden om forløbet. Det var en perfekt afslutning på en rigtig god dag."

Henrik Brink,

Nordea

"Det var imponerende, at vi kunne få arrangementet med så kort varsel. Kontakten med Humanic Group var præcis og levede op til vores forventninger. Aktiviteten med at lave mad sammen passede godt til vores program og visioner. Processen med at stå med råvarer, begynde at tilberede maden for så til sidst at stå med en ret var sjov. Vi kan varmt anbefale Humanic Group."

Carsten Hjort,

Novozymes

"Vi har haft en positiv og serviceminded oplevelse i fasen inden eventen. Det koncept, vi valgte, faldt godt i tråd med vores ønsker til sommerfesten, hvor Money Talks-forløbet om eftermiddagen var sjovere end forventet. Instruktørerne havde både humor, gode replikker og var meget professionelle. Copenhagen Island var ideelt for os med den fantastiske udsigt over Københavns Havn, lækker mad og vores egen balkon."

Mette Bentsen,

Agfa Graphics

"Fra begyndelsen havde vi en positiv og konstruktiv dialog med jer. Teambuilding-forløbet var sat godt sammen med temaet klima, og der var god adspredelse i aktiviteterne. På dagen var der tilfredshed med instruktørernes indsats. De formulerede sig klart og tydeligt og var gode til at tale i øjenhøjde."

Nicolas Jøns Larsen,

Mediehuset Ingeniøren

"Processen op til selve forløbet fungerede perfekt. Der var hurtig respons og det var overskueligt. Øvelserne på dagen var sjove og svære på den gode måde. Alle var med og blev inddraget aktivt i øvelserne. For os handlede det om samarbejde, og instruktørerne var gode til at være med på vores niveau. De var positive, professionelle og indlevende, og det gjorde, at jeg kunne læne mig tilbage og være med på lige fod med mine kolleger."

Christa Kofoed,

Kammeradvokaten

"Cruise & Cuisine passede perfekt til os. Vi er ikke en nem gruppe, men det var faktisk sjovere, end vi troede. Personalet var venlige, imødekommende og havde tjek på det. Vi har allerede anbefalet jer til vores kollegaer."

Sølvi Pott,

COWI

​Humanic Group

Njalsgade 23C, Islands Brygge

2300 København S

Tlf.: +45 70 22 65 75
E-mail: info@humanicgroup.dk

CVR: 29 44 68 65​​