Om Humanic Group

Stiftet i 2004

Humanic Group er specialiseret i medarbejderoplevelser for virksomheder og organisationer. Virksomheden blev grundlagt i 2004 af to partnere og har i sin levetid udviklet sig til et dedikeret team af 40 medarbejdere og 150 freelancere.

3000 events

Gennem årene har vi afviklet på den anden side af 3000 events og har stor erfaring med events fra skræddersyede teambuilding-forløb til storslåede firmafester. Alle med fokus på høj kvalitet og udbytte.

 

Egne Venues & Foodtrucks

I dag tilbyder vi teambuilding-forløb, dinner games og firmafester og har ejerskab i venues som Langelinie Pavillonen, Pakhus Bryggen og The Fat Pike i København. Desuden har vi vores egne foodtrucks, som kan servicere op til 5000 gæster.

Egen gourmet catering - op til 5000 gæster

Torben Klitbo startede Cofoco-restauranterne i 2004, og valgte at sælge livsværket i 2016. Torben er i dag partner og medejer af Humanic Group, og har taget sit team af højtkvalificeret catering- og køkkenfolk med, som du som kunde kan nyde godt af i dag. Vores catering-køkken ligger på Islands Brygge tæt på vores to venues, Pakhus Bryggen og The Fat Pike.


Vi tilbyder i dag følgende ydelser for jeres medarbejdere:


Urban Gaming

Humanic Group er en del af Urban Gaming familien med partnere i Europa og så langt væk som Australien og Dubai. Herunder links to nogle af vore partnere, som vi varmt kan anbefale. De er eksperter på deres hjemmemarked og bare nogle rigtig behagelige bekendtskaber. Hils mange gange!

:: Urban Gaming Norge

​:: Urban Gaming England

​:: Urban Gaming Belgien

:: Urban Gaming Luxemborg

:: Urban Gaming Ireland

​Humanic Group

Njalsgade 23C, Islands Brygge

2300 København S

Tlf.: +45 70 22 65 75
E-mail: info@humanicgroup.dk

CVR: 29 44 68 65​​