Tablet Teambuilding - City Pursuit

​Praktisk information

6 personer​

2000 personer​

1-4 timer

Hele landet​

Hvad er City Pursuit?

​Et medrivende teambuilding-løb med tablets med et stort udvalg af opgaver og udfordringer - skræddersyet til netop den by, I ønsker forløbet afholdt. 


​Teambuilding-forløbet:

Copenhagen Pursuit giver jer en spændende og underholdende dag i Københavns fantastiske univers af kultur og historie kombineret med en lang række varierende team-udfordringer, hvor kreativitet, samarbejde og kommunikation bliver sat i spil.

I inddeles i hold á ca. 6 personer, og hvert hold får udleveret en tablet med et spil installeret. Spillet er GPS-styret og en lang række udfordringer skal opspores via det interaktive bykort. Først når jeres hold befinder sig på rette sted, kan den enkelte opgave åbnes. I vil bl.a. møde historiske spørgsmål, kryptiske gåder og aktive teamudfordringer. Spillet indeholder også fotoopgaver og filmoptagelser, hvor jeres kreative talent virkelig kommer på prøve for at bringe jer videre i spillet. 

Efter et sjovt og hyggeligt forløb gennem byen kåres og præmieres vinderholdet og Dagens Deltager.

Få forløbet skræddersyet til jeres virksomhed

Spillets design og indhold kan skræddersyes så det implementerer jeres virksomheds identitet i forløbet. Opgaver kan formes ud fra jeres ønsker, så selve oplevelsen har en rød tråd tilbage til jeres egen hverdag. 

Tag en snak med vores konsulenter om, hvordan vi kan udvikle dagen til netop jer.

Tilbage til Tablet Teambuilding oversigten

​:: ​Se Tema Teambuilding

​:: Se Gastro Teambuilding

​​:: Se Skræddersyet Teambuilding

​​​:: Se Dinner Games​​

​​

Modtag tilbud

​Humanic Group

Njalsgade 23C, Islands Brygge

2300 København S

Tlf.: +45 70 22 65 75
E-mail: info@humanicgroup.dk

CVR: 29 44 68 65​​