Gastro Teambuilding - Mesterkokkene

​Praktisk information

30 personer​

300 personer​

3-5 timer

København​

Hvad er Mesterkokkene?

‘Masterchef’ møder ‘Den store Bagedyst’ møder ‘Versus’ i en medrivende kokkekamp i hold. 

Teambuilding-forløbet:

I hold á ca. 8 personer skal I dyste i kreativitet, præcision og knivskarpt teamwork under pres og deadlines.

En 3 retters gourmetmenu skal kreeres, og holdet skal både vise, hvor præcist de kan ramme ‘michelin-kokkens’ signatur-forret, og leve op konditorens krav til en sublim dessert. Og selvfølgelig skal holdets ’mesterværk’ – hovedretten – leve op til de krav og standarder man kan forvente af en gourmetmenu. Den røde tråd skal - lige fra anretning, smagsnuancer, tilberedning og kreativitet, gå op i en højere enhed.

Undervejs udfordres I som hold i små prøver og konkurrencer, som undervejs kan indbringe vigtige fordele for eksempel i form af ekstra tid, mulighed for at skaffe nye ingredienser fra viktualierummet eller ekstra hjælp fra mentorkokken.

Hele seancen ender selvfølgelig med, at I sætter jer til bords og nyder den fantastiske mad. Afslutningsvis kåres vinderholdet og ’Dagens Mesterkok’.

Hvor arrangerer vi Mesterkokkene?

Vi arrangerer Mesterkokkene på vores to egne venues i København, Pakhus Bryggen for op til 80 personer, og på Langelinie Pavillonen for op til 300 personer. 

​Tilbage til Gastro Teambuilding oversigten

​:: ​Se Tema Teambuilding

​:: Se Tablet Teambuilding

​​:: Se Skræddersyet Teambuilding

​​​:: Se Dinner Games​​​

​​

Modtag tilbud

​Humanic Group

Langelinie 10

2100 København Ø

Tlf.: +45 70 22 65 75
E-mail: info@humanicgroup.dk

CVR: 29 44 68 65​​