Tema Teambuilding - Team Olympics

​Praktisk information

6 personer​

5000 personer​

1-4 timer

Hele landet​

Hvad er Team Olympics?

I dyster som hold i en række sjove og sportsrelaterede discipliner om at blive den stærkeste nation og vinde den olympiske hæder i denne nyfortolkning af OL. 

Teambuilding-forløbet:

Som i det gamle Grækenland har Team Olympics fokus på kampgejsten, sportsånden og ikke mindst resultaterne og æren! Denne olympiade i teambuilding skydes i gang med den traditionelle åbningsceremoni, hvor nationerne præsenteres. Herefter dystes der om guld, sølv og bronzemedaljer i hold á 6-7 personer

I vil blive udfordret i både jeres samarbejdsevner, jeres holdånd og jeres kampgejst – og jeres indre konkurrencemenneske kommer i dén grad frem i medaljekampen. Disciplinerne er lavet med et twist, hvor populære holdaktiviteter fra Sommer- og Vinter-OL samt de Paralympiske Lege er repræsenteret.

Vindernationen vil være den nation, der opnår de bedste resultater og vinder flest medaljer under legene. Desuden kåres Dagens Olympiske Atlet for den individuelle præstation. 

Aktiviteter i Teambuilding

I samarbejde med jer sammensætter vi et teambuilding-program tilpasset jeres ønsker og behov. I kan eksempelvis dyste i følgende:

  • Goalball
  • Sumostafet
  • Skiskydning
  • Brazilian Basket
  • Antikkens Slangebøsse

Tilbage til Tema Teambuilding oversigten

​:: ​Se Tablet Teambuilding

​:: Se Gastro Teambuilding

​​:: Se Skræddersyet Teambuilding

​​:: Se Dinner Games​​​

​​

Modtag tilbud

​Humanic Group

Njalsgade 23C, Islands Brygge

2300 København S

Tlf.: +45 70 22 65 75
E-mail: info@humanicgroup.dk

CVR: 29 44 68 65​​