Tema Teambuilding - Team Spirit

​Praktisk information

6 personer​

5000 personer​

1-4 timer

Hele landet​

Hvad er Team Spirit?

Teampræstationen er i fokus - men det fælles mål på tværs af alle teams må ikke glemmes. Teamwork, vidensdeling, kommunikation og stærke team-aftaler er kodeordene. 

Teambuilding-forløbet:

I hold á 6-7 personer vil I opleve, at vidensdeling, kommunikation og klare team-aftaler er essentielle, når I dyster om at være det stærkeste team i en række samarbejdsøvelser og udfordringer. 

Udover holdkonkurrencen, skal I samtidig vise, at I formår at have forståelse for det fælles mål på tværs af teams, når aktiviteterne kræver det. Kun med en stærk fælles indsats kan I havne øverst på ‘Team Spirit Wall of Fame’, hvor de bedste virksomheder gennem tiderne har indtaget den ærefulde plads.

Team Spirithylder forskellige kompetencer og typer af ‘talent’, og alle på holdet skal deltage aktivt med at klarlægge roller og aftaler i holdets bestræbelse efter at vinde over kollegerne.

Efter den altafgørende finale findes vinderteamet, og ikke mindst ‘Dagens Team Player’, som er den individuelle pris. Endelig skal det vise sig om I kan opnå en plads på den eftertragtede ‘Team Spirit Wall of Fame’. 

Aktiviteter i Teambuilding

I samarbejde med jer sammensætter vi et teambuilding-program tilpasset jeres ønsker og behov. I kan eksempelvis dyste i følgende:

  • Making Sense
  • Murermesteren
  • ChainBreak
  • Make it Count
  • Unity

Tilbage til Tema Teambuilding oversigten

​:: ​Se Tablet Teambuilding

​:: Se Gastro Teambuilding

​​:: Se Skræddersyet Teambuilding

​​:: Se Dinner Games​​​

​​

Modtag tilbud

​Humanic Group

Njalsgade 23C, Islands Brygge

2300 København S

Tlf.: +45 70 22 65 75
E-mail: info@humanicgroup.dk

CVR: 29 44 68 65​​